Oferujemy Państwu czyszczenie fasad i elewacji budynków wykonanych ze szkła lub tworzyw sztucznych. Każde czyszczenie traktujemy indywidualnie, co gwarantuje dopasowanie odpowiedniego programu. W swojej ofercie posiadamy nowoczesną technologię PURAQLEEN, służącą do czyszczenia powierzchni przy wykorzystaniu wody zdemineralizowanej i systemu szczotek na  kijach teleskopowych (bez podnośników).

PURAQLEEN z powodzeniem stosowany jest do czyszczenia fasad szklanych, aluminiowych, klinkierowych, szyb wystawowych, ekranów dźwiękochłonnych, kasetonów reklamowych. Urządzenie z łatwością usuwa zabrudzenia zaschnięte, pod różnym kątem oraz w miejscach trudnodostępnych. Dużą zaletą mycia jest brak konieczności wycierania do sucha, czy polerowania czyszczonej powierzchni.

Technologia PURAQLEEN umożliwia m.in.:
• czyszczenie do wysokości ok. 20m z powierzchni ziemi;
• brak konieczności stosowania środków chemicznych;
• gwarancję nie pozostawiania smug na czyszczonej powierzchni;
• zastępuje z powodzeniem kosztowne prace alpinistyczne.

Technologia PURAQLEEN jest ekologiczna i ekonomiczna, co pozwala na zredukowanie kosztów czyszczenia oraz wpływa na podniesienie jakości wykonywanej usługi. Dzięki temu mają Państwo pewność, że myta powierzchnia nie zostanie zniszczona, będzie w stu procentach czysta, a efekt czyszczenia będzie długotrwały!

SZYBKO - wydajność od 50 m2 do 200 m2 w ciągu godziny!
TANIO - indywidualne kosztorysy w korzystnych cenach - bezpłatna wycena prac!
SKUTECZNIE - zastosowanie nowoczesnej technologii!

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług!