Świadczymy usługi od 1990 roku!

Pracujemy w sposób przyjazny, profesjonalny i według najlepszych umiejętności dobrze wyszkolonego personelu.

Różnorodność wykonywanych usług!

Świadczymy usługi w zakresie: - ochrony osób i mienia - czystościowo-porządkowych - krawieckie - szkoleniowe (kursy i szkolenia) - strzeleckie (organizacja treningów i zawodów strzeleckich)

Solidny partner w biznesie!

Budujemy więzi z klientem oparte na partnerskiej współpracy, wysokiej jakości usługach, a także atrakcyjnych warunkach handlowych

Współpraca z lokalną firmą!

Przygotowujemy rozwiązania organizacyjne dostosowane do potrzeb Klienta. Gwarantujemy wykonanie usług na najwyższym poziomie. Zapewniamy ciągłość realizacji zleceń, dzięki stabilnej pozycji na rynku.

Zapraszamy na strzelnicę

Nauczymy strzelać każdego

Strzał w dziesiątke!

ZAPRASZAMY NA STRZELNICĘ!

Zdobądź z nami nowe kwalifikacje

Nie czekaj, zapisz się już dziś!

Firma UNIA powstała w Koszalinie w maju 1990 roku.

Posiadamy oddziały w Koszalinie, Człuchowie, Kołobrzegu i Szczecinku. Zatrudniamy około 250 osób, w związku z tym znajdujemy się w gronie średnich przedsiębiorstw w regionie zachodniopomorskim. Pragniemy być nadal postrzegani jako SOLIDNY PARTNER W BIZNESIE. Ten cel osiągamy poprzez budowanie więzi z klientem opartej na partnerskiej współpracy, wysokiej jakości usługach, a także atrakcyjnych warunkach handlowych.

Głównym atutem Spółki jest wieloletnie doświadczenie na rynku, co pozwala na dostosowanie rozwiązań organizacyjnych do potrzeb Klienta.

Różnorodność wykonywanych usług w ofercie zapewnia kompleksową obsługę w zakresie:

• ochrony osób i mienia;
• czystościowo-porządkowych;
• krawiectwa;
• szkoleń;
• strzelectwa (organizacji treningów i zawodów strzeleckich).

Świadczymy usługi w sposób przyjazny, profesjonalny i według najlepszych umiejętności dobrze wyszkolonego personelu.

Posiadamy Certyfikat Jakości w zakresie Systemu Zarządzania Jakością, zgodny z normą PN-EN ISO 9001:2015-10

Uzyskanie certyfikatu jest efektem ponad 25 – letniej pracy, utrzymywania wysokiego poziomu jakości usług i produkcji, podnoszenia kwalifikacji pracowników, a przede wszystkim skupieniu się na wymaganiach rynku i oczekiwaniach klientów.

Otrzymane certyfikaty potwierdzają, że świadczymy usługi zgodnie ze światowymi standardami.

Unia Sp. z o.o - Niezawodny Partner w realizacji Twoich celów!

Współpracujemy z wieloma instytucjami oraz lokalnymi firmami. Świadczymy usługi na najwyższym poziomie, dbając o nieustanne podnoszenie kwalifikacji pracowników. UNIA - Niezawodny Partner w realizacji Twoich celów!

Nasi Partnerzy