Firma UNIA powstała w Koszalinie w maju 1990 roku.

Posiadamy oddziały w Koszalinie, Człuchowie, Kołobrzegu i Szczecinku. Zatrudniamy około 250 osób, w związku z tym znajdujemy się w gronie średnich przedsiębiorstw w regionie zachodniopomorskim. Pragniemy być nadal postrzegani jako SOLIDNY PARTNER W BIZNESIE. Ten cel osiągamy poprzez budowanie więzi z klientem opartej na partnerskiej współpracy, wysokiej jakości usługach, a także atrakcyjnych warunkach handlowych.

Głównym atutem Spółki jest wieloletnie doświadczenie na rynku, co pozwala na dostosowanie rozwiązań organizacyjnych do potrzeb Klienta.

Różnorodność wykonywanych usług w ofercie zapewnia kompleksową obsługę w zakresie:

• ochrony osób i mienia;
• czystościowo-porządkowych;
• krawiectwa;
• szkoleń;
• strzelectwa (organizacji treningów i zawodów strzeleckich).

Świadczymy usługi w sposób przyjazny, profesjonalny i według najlepszych umiejętności dobrze wyszkolonego personelu.

Posiadamy Certyfikat Jakości w zakresie Systemu Zarządzania Jakością, zgodny z normą PN-EN ISO 9001:2015-10

Uzyskanie certyfikatu jest efektem ponad 25 – letniej pracy, utrzymywania wysokiego poziomu jakości usług i produkcji, podnoszenia kwalifikacji pracowników, a przede wszystkim skupieniu się na wymaganiach rynku i oczekiwaniach klientów.

Otrzymane certyfikaty potwierdzają, że świadczymy usługi zgodnie ze światowymi standardami.

Unia Sp. z o.o - Niezawodny Partner w realizacji Twoich celów!