Oferty wynajmu

- trzy overlocki,
- dziurkarka i guzikarka,
- prasowalnica,
- dwie maszyny krojcze pionowo,
- stół krojczy,
- regały na wyroby gotowe.

LUB wynajmiemy

Powierzchnia i typ pomieszczenia: pomieszczenia po zakładzie krawieckim o pow.90 m² (parter) podręczny magazyn, zaplecze sanitarne i socjalne oraz biuro z dostępem do Internetu. W cenie wynajmu media: ogrzewanie, energia elektryczna i woda.

Kontakt: tel.: 665 371 376, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Miejscowość: Koszalin, ul. Lechicka 23

Powierzchnia i typ pomieszczenia: pomieszczenie biurowe pow.17 m² na III piętrze budynku (bez windy) z dostępem do Internetu. Toalety damska i męska na piętrze. Dodatkowo możliwość wynajęcia miejsca parkingowego na wyłączność. W cenie wynajmu media: ogrzewanie, woda, energia elektryczna. Czynsz – 630,00 PLN netto/m-c.

Miejscowość: Człuchów, ul. Wojska Polskiego 30 (woj. pomorskie)

Powierzchnia i typ pomieszczenia: pomieszczenie po zakładzie krawieckim o pow.72m² (parter) wraz z zapleczem sanitarnym i socjalnym.

Miejscowość: Koszalin, ul. Szczecińska 27D

Powierzchnia i typ pomieszczenia: sala treningowa o pow. 103,42 m2 służąca do doskonalenia technik walki wręcz, prowadzenia zajęć sportowych, samoobrony lub innych

Kontakt: tel. 607 456 481, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.